niedziela, 29 czerwca 2014

Sałatka z chorizo i serem pleśniowym


 Składniki:
(porcja na 2 osoby)

1/4 sałaty lodowej garść roszponki
5 pomidorków koktajlowych
1/4 czerwonej papryki
15 plasterków kiełbasy chorizo
połowa porcji sera pleśniowego typu lazur
3 łyżki oliwy 
2 łyżki octu balsamicznego

Przygotowanie:

Sałatę rwiemy na kawałki, pozostałe składniki kroimy. Kiełbasę podsmażamy.
 Wszystko razem mieszamy i doprawiamy.


2 komentarze:

  1. muszę zrobić tą pysznie wyglądającą sałatkę :)
    a tak na marginesie to gdzie zaopatrujesz się w chorizo?

    OdpowiedzUsuń
  2. polecam, jak widzisz za Twoja namową przerzuciłam siły na nieco mniej kaloryczne dania;) Chorizo w Almie

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...